..Ahlan Wa Sahlan..

Tuesday, February 9, 2010

..PeperAngan MiNggu nie da TAMAT..




BIsmilahirahmanirrahim

Alhamdulillah..

Akhirnya peperangan dalam exam untuk minggu nie dah pun berakhir sebentar tadi..

bayangkan saja mid exam saya sem nie berturut-turut mana tak pening dibuatnya..MySpace

Selasa 2.2.2010 pukul 8.30-10.00 Quiz ekonomi gunaan
                         pukul 2.30-4.30pm exam Financial Accounting And Reporting
Ahad 7.2.2010 pukul 5.30pm-7.00pm exam Ekonomi Gunaan
Isnin 8.2.2010 pukul 8.30pm-11.00pm exam Financial Accounting
Selasa 9.2.2010 pukul 8.30-9.30pm exam Marketing..

subject marketing la malam ni..hehe yg ni plg takut tadi sebab dah hari sebelumnya tumpu pada subject yang laen  tapi yang nie..baca tadi pagi sampai tengahari sj..huhu..cubaan berani mati!! MySpace AMARAN KERAS JGN TIRU AKSI INI ok.

tapi..

takla stress sangat..sambil study tue ambillah  masa sikit solat Dhuha..kejap sj..lepas tue baru sambung lagi InsyaAllah apa yang kita baca tue mudah dihadam..walaumacamna tinggi pun usaha kita tapi tanpa TAWAKKAL pada ALLAH SWT kita takkan mungkin berjaya..

sebab setiap gerakan tangan kita semasa menjawab soalan tu Allah yang tentukan ..bukan sebab kita da baca bab tu dah banyak kali sbb tu bole jawab..

                         

nak cerita tym exam marketing tadi..sblum pi tue sy dilanda sakit perut yang teramat sgt..huhu..then tym jawab tue sakit itu datang menyerang lagi menyebabkan otak saya berfungsi cepat untuk jawab soalan tu dgn pantas
tp bukan jawab hentam sembrono ok..

lpas dah abiz jwb tue..tiba2 hilang plak sakit tu..akhirnya sy abiz cepat..ada gak hikmahnya dpt check balik jwpn yg dah diwat..bila dah puas hati sy pun antarla...hehe..senyum lebar hati nie..hoho..xlama lagi cuti..MySpace

bila dah abiz exam tue..jgn lupa ucap AlhamduliLLah sebab dah dipermudahkan urusan OlehNya..

Lets raise our hand to Make Doa!!! like the Prophet SAW told us..

                         
~So skg ni nak relaxkan diri dulu..layan lagu maher zain best jugak nie.MySpace..barakallahu lakuma wa barakah alaikuma wa jama'a bainakuma fi khoir..

Notakaki:  gambar2 kat atas tu xda kene mengena dgn entry ni..saja saya nak kita cuci mata tgk keindahan       ciptaanNYA..Tadabbur alam kejap..dapat pahala free..senang kan~


Sekian.

6 comments:

bidadari besi said...

salam ukhuwah dik...

alhamdulillah...baguslah... akak doakan moga kita semua dirahmati olehNYA..

kuasailah segenap bidang tidak kira apa yg kita ceburi..lengkapkan dengan perisai ilmu dan iman..insyaAllah..

syauqahwardah1209 said...

salam warahmatullah..

semoga berjaya dunia dan akhirat.. insyaAllah..

ganbatte! (^^)/

nisa90 said...

to kak bidadari besi n kak syauqah..

syukran..insyaAllah..wlupun kita bukan dlm bidang agama insyaAllah jika kita niatkan kerana Allah semua pun ble jd " pahala Free"..islam Kan syumul..

may Allah bless us..

SiNaR cAHaYa pErtAma said...

salam ukhwah nisa90

salam kunjungan dari saya..
seronok jumpa kamu yg comel dalan jalan ini...
blog yg sangat kiut miut.. :)

nisa90 said...

to sinar cahaya pertama..

tima kasih..
comel ke?..alhamdulillah..baru blaja bab blog nie..

syukran sudi kunjung blog saya..

nisa90 said...

ha..apasal xble pi blog sinar cahaya pertama??