..Ahlan Wa Sahlan..

Wednesday, December 8, 2010

.. waiting 4 the day !!..

Bismillahirrahmanirrahim..

Salam maal hijrah pada semua..

moga tahun baru ni kita dapat berhijrah ke arah yang lebih baik lagi

tak sabar rasanya..nak balik..

10.12.2010 adalah saat yang ditunggu-tunggu..inilah tarikh  paper exam yg terakhir dan tarikh saya 'TERBANG" ke SABAH..huh tak sabar rasanya..rindu sangat dengan keluarga..Ayah ,adik-adik,nenek dan semuanya..asyik terbayang wajah mereka.. pernah skali tu sampai  terbawa2 dalam mimpi..MSN Onion Icon


kapal terbang MAS..xnaik ni pun saja promote
MAS 


sekarang ni tengah buat perancangan aktiviti yang akan dilakukan masa cuti nanti..jadi masa tu taklah terbuang bgitu saja kan..

bila saya dah balik sabah..maka jawabnya..blog ni akan kembali bersawang..hahaha..

biasalah kalaulah kat rumah tu ada internet oklah juga kan..kalau teringin sangat nak melayari internet ni barulah ajak adik saya temankan saya pi CC....

untuk sahabat-sahabat saya yg masih dok amik exam masa sy dah balik..Gud Luck to you all ok!!!..teruskan perjuangan..

doakan perjalanan saya sentiasa dilindungi oleh Allah swt agar selamat sampai nanti...

Nanti klu saya dan kuarga pi cuti-cuti saya akn kongsikan pic2 yg comel2 kat sini tau..tunggu!! 

"Setiap jiwa yang dilahirkan telah tertanam dengan benih untuk mencapai keunggulan hidup.Tetapi benih itu tidak akan tumbuh seandainya tidak dibajai dengan keberanian"

1 comment:

shasha said...

wah!!! seronok ya kamu mau balik sudah??? ^_^ hati2 tau.. smpikn salam saya buat keluargamu.. :)